Shadowzone Gaming - Meet the member: Dennis Bakker

​Profiel: Naam: Dennis Bakker, Game naam: Cptofwar, Leeftijd: 30 jaar, Beroep: Kok

 · 2 min read

Profiel

Naam: Dennis Bakker

Game naam: Cptofwar

Leeftijd: 30 jaar

Beroep: Kok


Wat zijn je hobby's en wat doe je graag in het dagelijks leven?

In het dagelijks leven kook ik voor grote groepen mensen en organiseer ik regelmatig (zakelijke) barbecues en bierproeverijen. Daarnaast hou ik me bezig met voedselfotografie en fotografeer ik voor websites van kleine bedrijven. In mijn vrije tijd vind ik het verder leuk om te gamen.
Sinds wanneer zit je bij Shadowzone Gaming?

Ik raakte betrokken bij de vereniging op 29 november 2019. Ik zat met Joran in een Nintendo Switch groep en vanuit daar nodigde hij me uit voor Shadowzone. Dit was net voor de overgang van TeamSpeak 3 naar Discord binnen Shadowzone. Mijn eerste event was het voorjaarsevent in februari 2020. Binnen enkele maanden daarna werd ik bestuurder op 14 mei 2020. Dit was in de periode dat we bezig waren met het maken van een officiële vereniging. Uiteindelijk hebben we de papieren ondertekend en zijn we op 31 juli 2020 een officiële vereniging geworden. Op 25 april 2021 ben ik afgetreden als bestuurder, omdat ik er vanwege mijn werk niet meer de tijd voor had.
Wat vind je zo leuk aan de community van Shadowzone Gaming?

Er zitten leuke mensen in de vereniging waar ik het fijn vindt om mee te gamen. Verder vind ik de events erg gezellig. Ook bevalt het mij dat de gemiddelde leeftijd in Shadowzone wat hoger ligt dan in de meeste andere community's, waardoor er ook een volwassen mentaliteit is.
Wat zou je willen zeggen aan nieuwe spelers binnen Shadowzone Gaming?

​Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk naar een event komt, want het is hartstikke gezellig en daar leer je pas echt iedereen uit de vereniging kennen.
Wat zou je graag nog willen zien in de toekomst van Shadowzone Gaming?

De community zoals het nu is vasthouden en doorzetten en op naar de vakantie van 2023!
Wil je zelf nog iets toevoegen?

Meer feestjes met zijn allen!