Events

Meerdere keren per jaar organiseren we een event voor iedereen binnen Shadowzone Gaming. In principe organiseren we twee lan-party's per jaar, een event met activiteit in het voorjaar en proberen we een jaarlijks uitje naar een feest te organiseren. De events behoren tot de belangrijkste momenten binnen onze vereniging. Het versterkt het groepsgevoel en je leert elke keer weer nieuwe mensen kennen. Na iedere event zien we een hechtere binding tussen de leden die zijn gekomen, verhoogde activiteit binnen de community en we praten er nog heel lang over na. Kom jij ons ontmoeten op het volgende event? Hopelijk tot snel!

Aankomende evenementen

Er zijn 1 geplande events

...
Event 14: 6 - 8 september 2024

06-09-2024 - 08-09-2024
Locatie: Luttelgeest

Meer info

Afgelopen evenementen

Event foto

Event 13: 10-12 mei 2024

Tijdens Hemelvaartsweekend was de er weer een lan-party in Luttelgeest. Tijdens dit weekend werd gegamed en werden er diverse activiteiten georganiseerd. Zo was er een schietcompetitie, GTA V race toernooi en werd er een pubquiz georganiseerd. Ook werden er nieuwe persoonlijke foto's gemaakt en vond de ALV plaats tijdens dit weekend.

Event foto

Event 12: 24-25 februari 2024

Event 12 was het voorjaarsevent van 2024, traditioneel in Blaricum. Er was een bbq en diverse activiteiten zoals paintball en bowlen.

Event foto

Vakantie: 11-18 augustus 2023

Al jaren geleden is er afgesproken dat in het jaar dat we tijdens het 10-jarig bestaan een event in het buitenland zouden houden. Dit resulteerde in een zomervakantie van 8 dagen in een groepsaccomodatie in de Ardennen. Van karten op circuit Spa tot het Vianen kasteel bezoeken, en van mountainbiken tot aan bier drinken. Iedereen had de ruimte om de vakantie naar eigen wens in te plannen en zo is er gezamenlijk een succes van gemaakt!

Event foto

Event 11: 14-16 juli 2023

Event 11 was weer een succesvol event! Tijdens de LAN-party in Luttelgeest is er veel gegamed, zijn er diverse activiteiten geweest en hebben de aanwezigen er gezamenlijk een prachtig weekend van gemaakt.

Event foto

Event 10: 25-26 maart 2023

Het tiende event tijdens het 10-jarig jubileum. Het was dubbel feest en dat werd gevierd in het mooie Blaricum. Het weekend begon op zaterdag ontspannend met midgetgolf. Na vervolgens een biertje te hebben gedronken op het terras werd de weg vervolgd naar de event locatie waar de ALV plaatsvond. In de avond had chef-kok Dennis een heerlijke bbq klaargemaakt en werd er gezellig gezamenlijk een drankje gedronken. De volgende ochtend was er een heerlijke brunch voordat we op pad gingen naar Coronal Racing om een gezamenlijke kartwedstrijd te doen. Het weekend werd afgesloten met de prijsuitreiking aan de Shadowzone kartkampioen!

Event foto

Event 9: 30 september - 2 oktober 2022

Event 9 vond plaats in Noord-Limburg met een weekend vol activiteiten. Met allerlei activiteiten zoals een pubquiz, bowlen, zwemmen en een moordspel was dit weer een overgetelijk weekend!

Event foto

Qmusic Foute Party: 24 - 26 juni 2022

In 2020 heeft een aantal personen uit Shadowzone besloten om naar de Qmusic Foute Party in Den Bosch te gaan. Helaas kon dit niet doorgaan door corona. Na twee jaar wachten kon het eindelijk plaatsvinden. Het was een weekendje op een vakantiepark en zaterdag naar de Qmusic Foute Party.

Event foto

Event 8: 26 - 29 mei 2022

Het eerste event na de covid-19 pandemie was absoluut weer een succes! We kunnen terugblikken op Willian die weer heerlijk in slaap viel in zijn bureaustoel (3 nachten achter elkaar!!!), Joey die het voor elkaar kreeg om hamburgers frituren bijna te verpesten en Jeremy die het zichzelf in de eerste nacht al heeeelll moeilijk maakte om het weekend vol te kunnen houden.

Event foto

Event 7: 10 - 12 september 2021

Corona bleef maar doorgaan, wat bij dit event net zoals bij het zesde event zorgde voor veel onzekerheid of dit event kon plaatsvinden. Uiteindelijk konden we gelukkig, met de nodige maatregelen, er toch een mooi weekend van maken. Tijdens dit weekend hebben we ook een eerste echte groepsfoto gemaakt met de aanwezigen.

Event foto

Event 6: 25 - 27 september 2020

Door de COVID-19 pandemie was het lange tijd onzeker of het event plaats kon vinden, maar gelukkig kon het event uiteindelijk met de juiste maatregelen in acht genomen toch plaatsvinden.

Event foto

Event 5: 12 - 13 februari 2020

Een gezellige nieuwjaarsborrel in Limburg waar de carnaval in alle drukte bezig was. Natuurlijk hebben alle carnavalsleken uit Shadowzone mogen meemaken hoe de Limburgers carnaval vieren. Het bestuur was een dag eerder aanwezig voor een teambuildingsactiviteit....Jeu de Boules, zoals te zien is op de foto hiernaast.

Event foto

Event 4: 4 - 6 oktober 2019

Onze tweede LAN-party was net zoals de eerste een groot succes!

Event foto

Event 3: 31 mei - 2 juni 2019

Het derde event was onze eerste LAN-party! Tijdens deze lan-party hebben we diverse toernooien georganiseerd, uitgebreid gebarbecued en samen plezier gemaakt. Het was absoluut een geslaagd weekend en na dit event zijn plannen gemaakt om ieder jaar twee LAN-party's te organiseren en een event die geen LAN-party is.

Event foto

Event 2: 15 - 16 december 2018

In Noord-Limburg hebben we een kerstfeest georganiseerd. Een mooi event met leuke activiteiten zoals bowlen en vooral veel plezier hebben met zijn allen, zoals Gerard die over een hegje heen viel nadat hij dacht erover te kunnen springen.

Event foto

Event 1: 21 - 22 juli 2018

Het eerste event was een gezellige bbq in Emmen. Iedereen leerde de gezichten achter de schermen kennen en samen hebben we er een mooi weekend van gemaakt met bbq'en, buikschuiven en 's nachts om 2 uur nog ff naar de McDonalds gaan. Na dit event wisten we het zeker: we moeten vaker events organiseren.