Shadowzone Gaming - Event 8: LAN Party

Op 26 mei is het eindelijk weer zover: Het achtste event van Shadowzone Gaming. Na de versoepelingen in maart werd al snel duidelijk dat het eerste event van 2022 door kan gaan.

 · 4 min read

‚ÄčOp 26 mei is het eindelijk weer zover: Het achtste event van Shadowzone Gaming. Na de versoepelingen in maart werd al snel duidelijk dat het eerste event van 2022 door kan gaan.

In totaal zijn er zes pakketten samengesteld om deel uit te maken van dit toffe event! Lees snel verder wat de planning is en hoe je kan inschrijven!
Planning

Algemeen

Ontbijt & lunch: Verschillende mogelijkheden van brood en tosti's

Verschillende game toernooitjes

Ranking the Shadowzoners

Oudhollandse spelletjesavond

Optreden van Joey

Donderdagavond

Op donderdagavond worden de eerste deelnemers verwelkomt. De eerste tenten worden opgezet en het achtste event gaat officieel van start!


Vrijdag

Vanaf vrijdagmiddag 15.00 uur wordt de volgende groep deelnemers verwelkomt. Ook zij zullen hun tent op gaan zetten. Deze middag en avond zullen er verschillende games gespeeld worden. Ook voor de mensen die zonder pc of laptop komen, kunnen meedoen met multiplayer games op de beamer. In de avond zal er gesmuld worden van broodjes hamburger en zal er een gametoernooi georganiseerd worden.


Zaterdag

Op zaterdagochtend is de volgende groep deelnemers welkom vanaf 09.00 uur. Zij kunnen hun tent neerzetten en meedoen met verschillende games en multiplayer games op de beamer. In de avond zal er een uitgebreide barbecue plaatsvinden en zullen er verschillende spelletjes en gametoernooitjes gespeeld worden.


Zondag

De zondag is de laatste dag van het event, waar de laatste groep deelnemers om 09.00 uur worden verwelkomt. Zij gaan deze dag gezellig gamen en multiplayer games op de beamer spelen. Om 15.00 uur is het weekend weer voorbij en zal alles opgeruimd worden.
Pakketten

Hemelvaart special

Voor de vroege vogels gaat het feest donderdagavond 26 mei al van start. Iedereen die de Hemelvaart special kiest is vanaf donderdagavond 20.00 uur al welkom. Voor een all-in bedrag van 85 euro krijg je vier keer ontbijt, vier keer lunch, diner op vrijdag en de barbecue op zaterdag. Daarnaast is er een plaats gereserveerd voor jouw pc en een standplaats voor jouw tent. Je kan met dit pakket genieten van alle gezelligheid en activiteiten, want je blijft tot het bittere einde op zondagmiddag 15.00 uur!


All-in

Vanaf vrijdagmiddag 15.00 uur ben je welkom als je hebt gekozen voor het all-in pakket. Voor een bedrag van 75 euro krijg je drie keer ontbijt, drie keer lunch, diner op vrijdag en de barbecue op zaterdag. Daarnaast is er een plaats gereserveerd voor jouw pc en een standplaats voor jouw tent. Met dit pakket ben je geruime tijd aanwezig om iedereen te leren kennen en om mee te doen met vrijwel alle activiteiten, want je blijft tot het einde op zondagmiddag 15.00 uur!
Vrijdag only

Vanaf vrijdagmiddag 15.00 uur ben je welkom als je hebt gekozen voor het vrijdag only pakket. Voor een bedrag van 20 euro krijg je een keer ontbijt en een diner op vrijdag. Daarnaast is er een plaats gereserveerd voor jouw pc en een standplaats voor jouw tent. Op zaterdagochtend moet je wel de wekker zetten, want op zaterdagochtend 09.00 uur is het helaas weer voorbij.
Zaterdag only

Vanaf zaterdagochtend 09.00 uur ben je welkom als je hebt gekozen voor het zaterdag only pakket. Voor een bedrag van 35 euro krijg je een keer ontbijt, een keer lunch en de barbecue op zaterdag. Daarnaast is er een plaats gereserveerd voor jouw pc en een standplaats voor jouw tent. Op zondagochtend is het wel vroeg opstaan, want om 09.00 uur is het helaas weer voorbij.
Zondag only

Vanaf zondagochtend 09.00 ben je welkom als je hebt gekozen voor het zaterdag only pakket. Voor een bedrag van 20 euro krijg je een keer lunch en is er een plaats gereserveerd voor jouw pc. Om 15.00 is het weekend weer voorbij en is het tijd om op te ruimen en naar huis te gaan.
Barbecue only

Vanaf zaterdagmiddag 15.00 uur ben je welkom als je hebt gekozen voor het barbecue only pakket. Voor een bedrag van 20 euro kan je heerlijk mee-eten met de barbecue. Ook na de barbecue is er nog voldoende tijd om iedereen te leren kennen en mee te doen met het avondprogramma, want met dit pakket ben je welkom tot 23.00 uur!
Inschrijven

De inschrijvingen voor het event zijn geopend, maar houdt er rekening mee dat er maar een beperkt aantal plaatsen zijn. Er zijn ongeveer 25 plaatsen beschikbaar, waarbij leden en donateurs voorrang krijgen bij de inschrijving. Ook krijgen leden en donateurs korting bij inschrijving.

Momenteel zijn er nog 3 laptop plekken over, dus wees er snel bij!


Zijn er geen plaatsen meer vrij? Niet getreurd!


Op de zaterdagavond is onbeperkt plek als je gezellig mee wilt eten met de barbecue! Ook is het mogelijk om je in te schrijven als je geen pc of laptop mee neemt! Zo kan je toch iedereen ontmoeten en de sfeer proeven!